caenfrdees
Vinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.x
Descripció curta

El nostre Facebook

@BellpuigCobla

Organyà 17/08/2012

Organyà, vila i municipi de l'Alt Urgell, ens convida sovint a posar la banda sonora a diferents moments del seu lleure estival. Vila cultural com poques, està ubicada entre el Congost de Tresponts al nord i el pont d'Espia al sud. El terme limita amb el riu Segre a l'est i amb la muntanya de la Santa Fe a l'oest, a la qual van dirigits els seus Goigs:

 

 

De Verge teniu corona
i de gran màrtir també,
siau nostra intercessora
Verge i màrtir Santa Fe.
A la vila d'Organyà
i a les valls d'alrededor
sempre tenen i tindràn
per Vós gran devoció:
perquè quan és l'ocasió
obteniu de Deu mercè.

 

La nit es preveia calorosa, i quan vam veure que teníem l'escenari preparat dins de la carpa... ens vam témer el pitjor. Feia molta calor i l'ambient de la gent d'Organyà no és que sigui "fred". S'aplegaren nombrosos dansaires que ballaven des del primer curt. Els responsables de la vetllada van començar a obrir els tendals que tancaven la carpa i l'ambient va acabar una mica millor de lo que va començar, amb una temperatura més "normal" per la data.

La gent va rebre amb molt entusiasme el nostre repertori i ens van demanar vàries repeticions que els vam oferir encantats. Ja ho hem dit algun cop, però no ens importa haver-nos de repetir: ens encanta visitar als amics d'Organyà.

Organyà 2012

Sempre acabem endrapant... som de vida, nosaltres...

Una salutació a tothom

 

Comments are now closed for this entry