00IMG 0206

La Bellpuig Cobla, en un dels darrers actes inclosos en la Festa Major de Lleida, es va atrevir a participar en un espectacle d'animació ni més ni menys que a l'Auditori Enric Granados de Lleida.

La cita era a les 19:00 i només vam donar temps per a que acabés d'entrar la gent que ocuparia la immensa majoria de la platea i part dels laterals i tribuna per començar. 

00IMG 0255

L'espectacle conduït pels companys de l'Agrupació Sardanista Montserrat, donant contínuament missatges en pro de l'educació de la mainada en la música i en la cultura catalanes, va reeixir i va fer participar a petits i grans d'una petita festa de la que ens enorgullim de pertányer, un muntatge musical de la mà de compositors reeixits, novells i fins i tot dels propis companys de la @GSMLleida. 

La temporada ja està engegada (fa dies), i és magnífic poder participar i veure els fruits d'un treball tant intens, el que es va requerir per l'enregistrament del disc "Gira Gira", desde la seva concepció fins el dia de la presentació a l'Aplec de Cappont del 2014, i les altres actuacions que s'han representat des de llavors.

 

 

 

Felicitats per l'èxit Companys!

Una salutació a tothom